0416 - 79 52 64

Zeilbootverzekering vergelijken

SONY DSCHeeft u al een zeilboot of u overweegt om een zeilboot te gaan kopen. Dan wilt U onbezorgd en kunnen varen met uw zeilboot.

Daar heeft u de juiste bootverzekering nodig. U kunt zelf natuurlijk een vergelijking gaan maken. Maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze expertise.

Waarom via ons een zeilbootverzekering?

Henskens Yachtverzekeringen is een onafhankelijk assurantiekantoor en zijn gespecialiseerd in het verzekeren van boten, en hebben dus en ruime ervaring en kennis in deze markt. Daarbij delen onze adviseurs samen met u de passie voor de watersport.

Aan ons zelf stellen wij hoge eisen, maar ook aan de maatschappijen waar wij mee samenwerken. U als zowel wij moeten kunnen rekenen op een goede bootverzekering met een ruime dekking, een juiste premie, kennis van de watersport binnen de organisatie, een goed administratieve verwerking en een goede schadeafhandeling.

Periodiek maken wij een selectie van verzekeringsmaatschappijen welke goed aansluiten bij de wensen van onze klanten. Wie dat zijn bepalen wij zelf, wij zijn dus volledig vrij in ons advies voor een bootverzekeringen.

Laat ons helpen wij uw keuze

Maak gebruik van onze expertise. Aan de hand van een aantal vragen maken wij voor u een vergelijking tussen bootverzekeraars. En doen u op basis daarvan een voorstel.

Welke zeilbootverzekering is geschikt?

Niet ieder boot of schipper is het zelfde maar ook niet iedere bootverzekering is het zelfde. Bent benieuwd welke zeilbootverzekering voor u geschikt is neem dan direct contact met een van onze adviseurs op. Of vul onderstaand vragen formulier in. Zonder enige verplichten brengen wij voor u een offerte uit op basis van onze vergelijking.

Hebben wij u overtuigd

Wanneer wij u overtuigd hebben en u heeft gekozen voor onze speedbootverzekering kunt u blijven reken op onze expertise en ondersteuning zoals bij schade en/of wijziging.

 

Persoonlijke gegevens

Voorletter(s)*

Voorvoegsel

Postcode*

Telefoonnr.*

Achternaam*

Huisnummer*

Woonplaats

E-mailadres*

Gegevens vaartuig

Merk

Bouwjaar

Soort motor(s)

Merk type motor(s)

Motorvermogen PK

Dagwaarde boot €

Dagwaarde bijboot €

Dagwaarde trailer €

Type

Lengte

Soort brandstof

Motorvermogen kW

Verzekering gegevens

Gewenst
verzekeringsgebied

Verzekeringsgebied
anders nl.

Gewenste dekking

Ligplaats

Land van ligplaats

Gewenst eigen risico €

Gebruik vaartuig

Vaart u wedstrijden

Aantal starts per jaar

Verzekeringsverleden

Eerder een boot verzekerd?

Thans verzekerd bij

Schadevrije verzekeringsjaren

Anders verzekerd bij

Overige gegevens

Beschikt u over een
recent inspectierapport

Heeft u een erkend
vaarbewijs

Beschikt u over een
recent taxatierapport

Eventueel aanvullende informatie/vragen opmerkingen

Velden met * zijn verplicht.

Voordelen

archief berichten