0416 - 79 52 64

Yamaha introductie voor 2016

YamStaticVoor 2016 wordt de best verkopende PWC reeks ooit – WaveRunner VX line-up – nog geraffineerder, dankzij de lancering van de VX Cruiser HO, een nieuw premium model.

Het WaveRunner gamma wordt nog verder uitgebreid met de volledig nieuwe V1 Sport, een 3-zitter met een ‘fun’-gehalte om U tegen te zeggen die een onklopbare prijs-kwaliteit verhouding biedt in het segment van de instapmodellen.

Ander voorpaginanieuws bij Yamaha is de opwindend nieuwe lichtgewicht 3-cilinder 1049cc motor, de TR-1 HO. Vanaf nu is dit nieuwe blok standaard voor de V1 en VX modellen (met uitzondering van het krachtigste VX model in de reeks, de nieuwe VX Cruiser HO).

De nieuwe VX Cruiser HO – premium prestaties

Al speelt elke component afzonderlijk een belangrijke technische of praktische rol bij de Yamaha VX-line up, toch is het de all-round veelzijdigheid van de machine die de WaveRunner VX’en inmiddels een loyaal cliënteel heeft opgeleverd.

YamDuoLRVoor de laatste nieuwe en meteen ook krachtigste aanwinst in de VX reeks, de VX Cruiser HO, koos Yamaha voor de uitzonderlijke 1812cc 4-cilinder motor die al uitstekende diensten bewees voor de befaamde FX modellen. Deze schitterende motor wordt gecombineerd met het revolutionaire en intuïtieve RiDE controlesysteem, de No Wake Mode, Cruise Assist en vele andere exclusieve Yamaha voordelen waarmee deze performante, elegante en zuinige machine is uitgerust.

De nieuwe VX Cruiser HO is nu hét premium vaartuig in zijn categorie – en het enige dat u op het water de kracht en de luxe kan garanderen om op een aangename en toch betaalbare manier te cruisen.

De volledig nieuwe V1 Sport – een waardevol package

De V1 was bij zijn lancering een primeur voor Yamaha – een opvallend compleet instapmodel volgestouwd met legendarische Waverunner kenmerken was de beste 3 zitter die op de markt verkrijgbaar – tot nu.

De nieuwe WaveRunner V1 Sport, aangedreven door de totaal nieuwe 3-cilinder TR-1 HO motor is een totaalpakket: betrouwbaar, zuining, hanteerbaar en krachtig – met voldoende vermogen om te wakeboarden en voor andere watersportactiviteiten. Voor het eerst wordt een scherp geprijsde machine uitgerust met zo veel features: een achteruit, dubbele spiegels en een ruime koffer, van een opstapplatform tot de HydroTurf matten én de trekhaak. Dit benadert de perfectie voor al wie op zoek is naar een trendy vaartuig dat sportiviteit koppelt aan zorgeloos cruiseplezier.

YamMotorLRNieuwe lichtgewicht TR-1 HO motor

Het opwindend 3-cilinder 1049cc motorblok is een absoluut innovatief hoogstandje en behoort vanaf nu tot de standaarduitrusting van de V1, V1 Sport, VX Deluxe en VX Cruiser modellen (uitgezonderd de VX Cruiser HO).

De TR-1 HO (High Output) is 13% krachtiger dan zijn voorganger, de MR-1, en meteen ook 40% compacter en 20% lichter.

Dit resulteert niet alleen in snellere acceleraties en hogere topsnelheden, maar ook in een betere brandstofefficiëntie en nog meer vaarplezier.

Geavanceerde gascontrole

Op het stuur van verschillende WaveRunners, zoals de VX Deluxe, VX Cruiser en VX Cruiser HO zit standaard de Yamaha premium Cruise Assist die toelaat een consistente snelheid in te stellen en aan te houden, de No Wake Mode om het toerental op de ideale no-wake snelheid af te stemmen en het ultra intuïtieve RiDE systeem, de exclusieve dubbele gashendelbediening van Yamaha die een maximale controle garandeert in voor- en achteruit.

Dit revolutionaire en ultra-intuïtieve systeem biedt een totaal nieuwe vaarervaring, met meer vertrouwen voor de gebruiker op elk niveau. Activeer de hendel aan de rechterzijde om de jet in vooruit te zetten en te accelereren.

Afremmen of de jet in achteruit zetten gebeurt met de hendel op de linkerkant van het stuur. Door beide hendels simultaan los te laten, valt de jet in neutraal.

Geen koppeling. Geen versnellingen. Genieten is het enige waaraan je nog moet denken. Het Yamaha RiDE systeem wordt standaard aangeboden op alle FX modellen, die in 2016 een nieuwe look krijgen met frisse kleuren en stickers.

De FZ serie, de meest dominante machines in het huidige racingsegment, wordt ook helemaal in het nieuw gestoken, met innoverende kleuren waarbij vooral de romp in Metallic Rood van de FZR in het oog springt.

Bron: yamaha-motor / bootmagazine.be

Jetskiverzekering

Ook dit risio kunnen wij verzekeren zowel WA eventueel met een casco dekking. Informeer naar de mogelijkheden.

Geen eigen risico bij Casco schade.

Persoonlijke gegevens

Voorletter(s)*

Voorvoegsel

Postcode

Telefoonnr.*

Achternaam*

Huisnummer

Woonplaats

E-mailadres*

Gegevens vaartuig

Merk

Merk type motor(s)

Motorvermogen PK

Dagwaarde boot €

Dagwaarde trailer €

Type

Bouwjaar

Motorvermogen kW

Verzekering gegevens

Gewenst
verzekeringsgebied

Gewenste dekking

Ligplaats

Track en Trace aanwezig?

Verzekeringsverleden

Eerder een jetski verzekerd?

Thans verzekerd bij

Schadevrije verzekeringsjaren

Anders verzekerd bij

Eventueel aanvullende informatie/vragen opmerkingen

Velden met * zijn verplicht.

Voordelen

archief berichten