0416 - 79 52 64

Voordelen / Kortingen / Acties

 

VBO Opleiding

Uw vaarbewijs halen

U wilt graag uw vaarbewijs halen. Zodat u altijd onbezorgd het water op kan. Bij VBO bent u hiervoor aan het juiste adres. Professionele instructeurs stomen u klaar voor het vaarbewijs van uw keuze. En met 20% korting ook nog eens op een voordelige manier. Kijk op de website van VBO

 

 

 

AppInformatie waar je beter van wordt

De gratis Hulp op Zak-app van de Europeesche biedt medische informatie over uw  (toekomstig) vakantieland. Zo kunt u snel zien wat veel voorkomende medische aandoeningen zijn en of het verstandig is om u voor vertrek te laten vaccineren.

U kunt de hulp op Zak-app downloaden in de App Store of Android Market.

 

 

 

App veilig rijdenVeilig de weg op met de Rij Veilig app

Het kan iedereen gebeuren… terwijl je in de auto rijdt krijg je nieuwe Whatsapp- of Facebook-berichten binnen. En je kan de verleiding niet weerstaan om ze te checken. We weten dat dit tot gevaarlijke situaties kan leiden, toch doen we het soms.

Daarom introduceert a.s.r. de Rij Veilig app voor Android. De Rij Veilig app beperkt de afleiding van je smartphone en helpt je om je aandacht bij de weg te houden. Zo verbeteren we samen de verkeersveiligheid en beperken we het aantal ongevallen.

Download nu de gratis app in de Play Store

Zie ook ons eerder nieuwsbericht

Voordelen

archief berichten