0416 - 79 52 64

Storm Yachts ook op Boot Dusseldorf

s78-4De volgende exploitant welke wij u voorstellen is Storm Yachts welke gevestigd is in Heusden – Scheepswerf 1. De gelijke locatie waar Henskens Yachtverzekeringen is gevestigd.

Elk jacht uit de Storm-serie is een product van het in Heusden gevestigde StormYachts. Onder haar verantwoording vinden de ontwikkeling, bouw en marketing plaats.

Het team van StormYachts heeft inmiddels 10 jaar ervaring met de bouw en het onderhoud van ruim 100 luxe jachten in het segment van 10 tot 25 meter. De kennis en ervaring van StormYachts is terug te vinden in een modern en efficiënt bouwproces en praktijkgerichte oplossingen, die borg staan voor een veilig, comfortabel en storingsvrij verblijf aan boord.

StormYachts gelooft in de kracht van inspirerende ontwerpen gecombineerd met hoogwaardige Nederlandse techniek en kwaliteit, die zich onderscheiden door een krachtig eigen gezicht. Daarmee zet het mensen in beweging die geen inspiratie meer vinden in het bestaande aanbod aan luxe jachten.

Het ambitieniveau van StormYachts team ligt hoog. Het is ons doel om met ieder Storm-jacht te concurreren in de top van het marktsegment. De gepatenteerde rompvorm, het kenmerkende design, de intelligente layout en de hoogwaardige Nederlandse kwaliteitsbeleving leveren daaraan hun bijdrage. StormYachts is continu op zoek naar de beste en nieuwste ontwikkelingen in de jachtbouw om te kunnen blijven voldoen aan de hoge eisen die haar klanten stellen.

Momenteel zijn er de X-Serie en de S-Serie. Een nieuw type, de R-Serie, is thans in ontwikkeling. Hier komen we binnenkort op terug

 

Storm Yachts

Scheepswerf 1  5256 PL Heusden

T: 0031 416 383 866

M: info@stormyachts.com

 

Het standnummer is Hal6, stand A07.4

Voordelen

archief berichten