0416 - 79 52 64

Seadoo 2016

seadoo 2016Bombardier Recreative Products (BRP) heeft in zijn nieuw Personal Water Craft (jet ski) een nieuwe Rotax ACE 1630 motor geïnstalleerd. De machine levert 300 pk en is dus de grootste, machtigste en krachtigste die ooit onder de typologie Rotax is gebouwd. Daarmee is de toon gezet voor 2016. Meerdere systemen zorgen voor een slimme bediening en uistekende manoeuvreereigenschappen. Zoals de Ergolock die de efficiëntie verhoogt, samen met het «iBR intuitive» systeem dat een combinatie is van een rem, ophanging en de toptechnologie van Icontrol. Daardoor blijft de Rotax ACE 1630 steeds onder controle en kan de piloot maximaal plezier beleven aan deze topmachine.

WATER-REMSYSTEEM VAN DE TWEEDE GENERATIE (iBR)

Snelle stoppen en makkelijle aanmeren.Het intuïtieve Intelligent Brake and Reverse (iBR) systeem wordt nu voor het achtste jaar op Sea-Doo waterscooters toegepast en werd verder verfijnd voor nog betere prestaties, waardoor u 48,75 m eerder stopt* en dat is goed voor de gemoedsrust. U hoeft slechts de remhendel links achter het stuur in te knijpen. Zo simpel is het. De beproefde technologie is door de U.S. Coast Guard bekroond voor de bijdrage die ze aan de veiligheid op het water levert.

HOE WERKT HET?

De remhendel is links achter het stuur gemonteerd. Knijp, als de waterscooter vooruit vaart, de remhendel in om af te remmen. Als u de remhendel inknijpt terwijl de waterscooter stil ligt, gaat de waterscooter achteruit varen. Aangezien de gas- en remhendel zo gemakkelijk bereikbaar zijn, hoeft u nooit de handen van het stuur te halen. 

Bovendien wordt de Sea-Doo-waterscooter altijd in de neutraalstand gestart. Dit maakt het varen veiliger en intuïtiever en het aanmeren gemakkelijker.

Info bij uw SeaDoo-dealer of op http://be.sea-doo.com/

 

Voordelen

archief berichten