0416 - 79 52 64

Procean fabrikant van droogpakken

proceanOp Boot Düsseldorf is Nederland ook vertegenwoordigd met duiksport een van de exploitanten is Procean, de enigste Nederlandse fabrikant van droogpakken

Sinds 1994 worden alle trilaminaat droogpakken in de fabriek te Leek gemaakt. Procean biedt daarom een groot assortiment droogpakken aan die zij kunnen fabriceren naar uw wensen.

Procean fabriceert niet alleen duikpakken voor de duiksport maar ook voor vele commerciele duikers, brandweerkorpsen, marine, survivalpakken etc.

Naast het produceren van trilaminaat droogpakken maakt men ook neopreen droogpakken. Droog- en onderpakken kunnen op maat en naar wens worden gemaakt. Uiteraard zijn de standaard maten altijd in voorraad.

Ook voor reparaties en veranderingen aan uw pak kunt u bij Procean terecht. Niet alleen de Procean pakken repareert men, maar ook pakken van andere fabrikanten kan men voor u repareren en veranderen! In de online winkel vindt u de prijzen en de mogelijkheden.

Naast droogpakken en onderpakken biedt men andere duikprodukten aan zoals de semi- droogpakken, natpakken, schoentjes, droogtassen, vinnen en veel andere produkten.

Procean 

Mulderspark 3 D
9351 NR Leek
Telefon: +31 594 580-070
Fax: +31 594 580-090
http://www.procean.nl
info@procean.nl

 

Het standnummer is hal 03, stand J89 & H86

Voordelen

archief berichten