0416 - 79 52 64

Poelmans Road & Marine

Ocean-Master-590_1Een van de Nederlandse Exposanten op “Boot Dusseldorf” is “Poelmans Road & Marine” welke importeur en distributeur in Nederland en België is van het vooraanstaande merk Highfield uit Australië.

De Highfield serie biedt tenders (bijboten) voor motorjachten, zeiljachten en traditionele schepen. Veel gebruikt door jachtverhuur bedrijven over de gehele wereld vanwege zijn betrouwbaarheid en minimale kans op beschadigingen door onervaren gebruik. Naast het nuttige gebruik is het gewoon heel leuk om met een Highfield te mogen varen

Al meer dan 20 jaar bouwt Highfield  Rescue boats en Heavy Duty boats onder de naam Swift, tot een lengte van 20 meter. Allemaal van aluminium en voorzien van stabiliserende luchtkussens rondom. Vele professioneel maritieme boten bewaken al jaren de kusten van Australië, Nieuw-Zeeland , Canada en Amerika.

Elke Highfield boot wordt tijdens het productie proces nauwlettend opgevolgd. Zo wordt precies vast gelegd welke materialen gebruikt worden, wie er aan de boot hebben gewerkt en onder welke luchtcondities en temperatuur. Van elke boot worden er monsters genomen van de verlijmingen.

De materialen voor de romp en luchtkussen komen van gerenommeerde specialisten zoals aluminium van Austral Wright Metals, lijmen van Akzo Nobel, Valmex(PVC) van Mehler en Orca (Hypalon) van Pennel&Flipo.

Kwaliteits controles, ook van de te verwerken materialen vinden ‘in huis’ plaats volgens de geijkte ISO standaardisering.

 

Poelmans Road & Marine

Loonsestraat 3
5371PJ Ravenstein

t. 0486 454927
m. 06 53173603
e. info@poelmansboten.nl

Het standnummer is Hal9, stand A77

Voordelen

archief berichten