0416 - 79 52 64

Open Dag bij Tip Top Sailing

Top Sailing thuishaven batterijZondag 15 november a.s. organiseert Tip Top Sailing in Willemstad weer een leuke Open Dag. De ideale gelegenheid voor (aspirant) zeilers om zich te laten voorlichten over alle mogelijkheden en inspiratie op te doen voor het seizoen 2016!

Onder het genot van een kop koffie, thee of soep kunnen bezoekers bijna de gehele vloot met zeer jonge en moderne schepen bezichtigen, waaronder jachten van Bavaria, Beneteau, Dehler, Hanse en Jeanneau.

In het Maritiem Vereniging Gebouw kan men zich uitgebreid laten informeren over zeilcursussen voor alle niveau’s, over de ruime mogelijkheden voor jachtverhuur in Zeeland en op het IJsselmeer en over ons zeer uitgebreide programma buitenlandse zeilvakanties.

Om echt in de juiste sferen te komen geeft onze flottieljeleiding meermalen een briefing zoals dagelijks gebeurt in een Grieks flottielje en hebben we een geweldige beeldpresentatie van onze drie weekse Noordzeeflottieljes.

Bovendien zijn er doorlopend demonstraties op het water door instructeurs van de zeilschool in o.a. motor manoeuvreren en ‘Grieks ankeren’. Hierbij kunnen bezoekers opstappen en zelf het roer in handen nemen.

Voor de kinderen is er een gezellige maritieme knutselhoek met begeleiding zodat de ouders in alle rust de steigers kunnen bezoeken en zich kunnen laten informeren.

Van 11 tot 17 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom aan de Lantaarndijk 4 (binnen locatie, presentaties, knutsel hoek) en Lantaarndijk 6 (demonstraties, bezichtiging vloot, meevaren) in Willemstad. Gratis parkeergelegenheid is er volop aan de nieuwe Jachthaven.

Meer informatie www.tiptopsailing.nl

Zeilbootverzekering

Heeft u zelf een zeilboot of gaat u zelf een zeilboot aanschaffen informeer dan eens naar onze bootverzekering. Wij doen u graag geheel vrijblijvend een voorstel. Het enigste wat u moet doen is onderstaande vragen invullen.

Persoonlijke gegevens

Voorletter(s)*

Voorvoegsel

Postcode*

Telefoonnr.*

Achternaam*

Huisnummer*

Woonplaats

E-mailadres*

Gegevens vaartuig

Merk

Bouwjaar

Soort motor(s)

Merk type motor(s)

Motorvermogen PK

Dagwaarde boot €

Dagwaarde bijboot €

Dagwaarde trailer €

Type

Lengte

Soort brandstof

Motorvermogen kW

Verzekering gegevens

Gewenst
verzekeringsgebied

Verzekeringsgebied
anders nl.

Gewenste dekking

Ligplaats

Land van ligplaats

Gewenst eigen risico €

Gebruik vaartuig

Vaart u wedstrijden

Aantal starts per jaar

Verzekeringsverleden

Eerder een boot verzekerd?

Thans verzekerd bij

Schadevrije verzekeringsjaren

Anders verzekerd bij

Overige gegevens

Beschikt u over een
recent inspectierapport

Heeft u een erkend
vaarbewijs

Beschikt u over een
recent taxatierapport

Eventueel aanvullende informatie/vragen opmerkingen

Velden met * zijn verplicht.

 

 

Voordelen

archief berichten