0416 - 79 52 64

Noord Nederland: Wonen op het water

Uw woongenot is bij ons plezierig verzekerd!

Noord Nederland schepenverzekering verzekert varende, permanent stilliggende woonschepen en woonarken.

Een eigen expertisedienst verzorgt gratis periodieke inspecties voor de aangesloten verzekeringnemers. Deze inspecties zijn geen aan- en/of verkoopkeuringen, maar louter onderzoeken om te beoordelen of een aangeboden vaartuig of ark acceptabel is om bij Noord Nederland schepenverzekering verzekerd te worden.

Als een van de weinige verzekeraars is het sleeprisico van bijvoorbeeld van en/of naar de werf van te vaartuig gratis meeverzekerd.

Op de verzekeringen van varende woonschepen is een no-claimregeling van toepassing. Bij permanent stilliggende woonschepen en woonarken is dit niet zo. Deze categorie wordt in plaats van no-claim een vaste stilligkorting toegekend.

 

Onderstaand enkele sterke punten:

Een gegarandeerde uitkering bij totaal verlies
Bij een totaal verlies van uw vaartuig, als gevolg van een onder onze voorwaarden gedekt gebeurtenis, wordt de verzekerde waarde van uw vaartuig volgens onze polis gegarandeerd uitgekeerd. Dus geen onverwachte teleurstellingen achteraf.

Vergoeding wrakopruiming tot 100%
Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is in veel gevallen niet zo. Noord Nederland schepenverzekering vergoedt de kosten van wrakopruiming boven de verzekerde som van het vaartuig voor 100%.

Vaste stilligkorting van 50%

Sleeprisico gratis meeverzekerd

Lees verder op onze site waarom het bijzonder aantrekkelijk is een offerte
bij Noord Nederland schepenverzekering op te vragen.

Noord Nederland

Pleziervaart

Bereken pleziervaart premie

Wonen op het water

Beroepsvaart

Downloads Noord Nederland