0416 - 79 52 64

Noord Nederland: Bootverzekering

 

In de nabijheid van de Friese meren is Noord Nederland schepenverzekering , die onder meer gespecialiseerd is in de verzekering van pleziervaartuigen, varende woonschepen, woonarken en permanent stilliggende woonschepen. Zij werd opgericht in 1946 en is gevestigd in Heerenveen.

De voordelen voor de pleziervaarder en de eigenaar van woonschepen en woonarken zijn namelijk legio. 
 
Onderstaand enkele sterke punten:
 

Een gegarandeerde uitkering bij totaal verlies
Bij een totaal verlies van uw vaartuig, als gevolg van een onder onze voorwaarden gedekt gebeurtenis, wordt de verzekerde waarde van uw vaartuig volgens onze polis gegarandeerd uitgekeerd. Dus geen onverwachte teleurstellingen achteraf.

Motoren tot 25 jaar oud meeverzekerd
Er zijn niet veel verzekeraars, die zover gaan. Is er sprake van een aantoonbare revisie, dan gaat Noord Nederland uit van het revisiejaar en niet het bouwjaar van de motor. Dat werkt sterk verhogend in een vergoeding van een motorschade.

Vergoeding wrakopruiming tot 100%
Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is in veel gevallen niet zo. Noord Nederland vergoedt de kosten van wrakopruiming boven de verzekerde som van het vaartuig voor 100%.

Maximale no-claimkorting bij toetreding
Bij Noord Nederland schepenverzekering krijgt een verzekeringsnemer het voordeel van de twijfel. Daarom wordt bij toetreding terstond de maximale no-claimkorting verstrekt.

Gratis no-claimbescherming
Treft u een ongeval, die een schadevergoeding rechtvaardigt, dan wordt uw no-claimkorting beschermd door de zogenaamde no-claimbeschermer, die Noord Nederland schepenverzekering kent.

Voor details verwijzen wij u naar:

  • Motorjachten
  • Zeiljachten
  • Sloepen

Noord Nederland

Pleziervaart

Bereken pleziervaart premie

Wonen op het water

Beroepsvaart

Downloads Noord Nederland