0416 - 79 52 64

Nieuwe verkoopwebsite jachten

NL yachts siteDe nieuwe website met het aanbod van alle NBMS- en HISWA-makelaars is online! De website is het samenwerkingsverband van makelaars georganiseerd in de Coöperatie Nederlandse Jachtmakelaars.

De coöperatie kent twee bloedgroepen, namelijk gecertificeerde NBMS makelaars en de bedrijvengroep HISWA makelaars. De HISWA makelaarsgroep bestaat al 25 jaar als bedrijvengroep van de HISWA branche organisatie. Terwijl de NBMS, de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen, sinds 1940 makelaars in de Rijn- en binnenvaart, zeevaart en al jarenlang ook jachtmakelaars bindt.

Een nieuwe website waarop het complete aanbod van jachten van alle gekwalificeerde jachtmakelaars van Nederland staat. Consumenten die op zoek zijn naar een gebruikte boot kunnen voortaan op één plek terecht.

De website bevat op dit moment ruim 5.000 gebruikte kwaliteitsjachten en biedt potentiële kopers niet alleen meer gemak, maar ook betrouwbaarheid en zekerheid. Een boot kopen bij een jachtmakelaar is minder risicovol dan kopen bij een particulier. Zo is het gehele aan- en verkoopproces helder en goed geregeld. De 60 aangesloten bedrijven staan borg voor een kwalitatief aanbod van jachten met een juiste prijsstelling. NLyachts.com is daarmee het adres voor consumenten die zich oriënteren op het kopen van een gebruikt motor- of zeiljacht.

Bootverzekering

Nadat u een boot gekocht wilt u natuurlijk genieten van uw boten moet u nog een keuze maken voor uw bootverzekering. U kunt natuurlijk zelf alle aanbieders gaan vergelijken. Maar u kunt ook gebruik maken van onze expertise

Laat ons u helpen bij uw keuze

Als onafhankelijk assurantiekantoor zijn wij gespecialiseerd in het verzekeren van boten. Daarbij delen onze adviseurs samen met u de passie voor de watersport.

Alle kennis hebben wij dus in huis. Daarbij hebben wij ook ervaring met de verzekeraars. Aan ons zelf stellen wij hoge eisen maar aan de bootverzekeraar, waar wij mee samenwerken, stellen wij ook hoge eisen.

Maak gebruik van onze expertise. Aan de hand van een aantal vragen maken wij voor u een vergelijking tussen bootverzekeraars en offreren u geheel vrijblijvend ons advies.

Persoonlijke gegevens

Aanhef  Dhr. Mevr.

Voorletter(s)*

Voorvoegsel

Achternaam

Straat

Huisnummer

Postcode

Plaats

Telefoon overdag

Telefoon s’avonds

E-mail

Bootgegevens

 Ja Nee Niet van toepassing

Merk / type

Bouwjaar

Lengte

Bouwaard

Motorgegevens

 1 2 Meer dan 2

 PK Kw

Dekking

Gewenste dekking

 Ongevallen Opvarende Rechtsbijstand P&I bij verhuur met schipper

Verzekeringsverleden

Aanvullende vragen

hoe wilt u de offerte ontvangen

Reden offerte aanvraag

 

Voordelen

archief berichten