0416 - 79 52 64

Links

 

Henskens Yachtverzekeringen heeft een aantal internet sites verzameld die voor u interessant kunnen zijn. De sites verschijnen in een apart venst, dus met één klik bent u weer bij Henskens Yachtverzekeringen

 

Hebt u een link gevonden die niet goed werkt?  Wij stellen het zeer op prijs als u via onderstaand formulier deze link wilt melden.

Heeft of weet u een interessante link suggestie die een toegevoegde waarde heeft voor onze site laat het via onderstaand formulier weten.

Wanneer u zelf een site heeft dan stellen wij een link van ons op uw site/pagina op prijs, als u deze reeds op uw pagina heeft staan zal uw  toevoeging op onze site positiever beoordeeld worden.

Geef dan de volledige url op van uw website waar u de link heeft gemaakt naar ons toe. Dus bijvoorbeeld http://www.uwdomeinnaam.nl/links.html U dient vanaf uw eigen website een link terug naar ons te maken.

Let op de teruglink moet op dezelfde website staan als waar u de link voor aanvraagt. Werkt uw website met frames? Geef dan de URL van het frame op.

 

Link suggestie / niet werkende link

Uw gegevens

Voorletter(s)*

Voorvoegsel

Achternaam*

M/V

E-mailadres*

Link suggestie

Melding link suggestie

Rubriek

Andere rubriek

Link suggestie

Naam link

Teruglink

Naam van uw
site

URL van uw
site

Niet werkende link

Melding niet werkende link

Link

Rubriek

Omschrijving / opmerking

Boten

Verzekeringen

Verzekeringen

verzekeringen