0416 - 79 52 64

Nieuwe website Henskens Yachtverzekeringen!

Eindelijk maar met trots presenteren wij u de onze geheel vernieuwde website. Een mooie en overzichtelijke website waar u een overzicht vindt van onze verzekeringen. Naast de watersportverzekeringen voor particulieren zijn nu ook onze bedrijfsverzekeringen opgenomen voor bedrijven welke gerelateerd zijn aan de watersport.

Naast het nieuwe design zijn vele aspecten vernieuwd. Dit is vooral bedoeld om de site voor u, als bezoeker klant- en gebruiksvriendelijker te maken. Wij verwachten dan ook dat deze vernieuwingen u sneller door uw zoekproces helpen en de informatie geeft waar u naar op zoek bent.

Om het voor u overzichtelijk te maken zijn onze verzekeringen ingedeeld per categorie. Zo is het voor u eenvoudiger en sneller om de informatie over de gewenste verzekering op te zoeken. Via ons downloadcentrum en de productwijzers kunt u aanvullende informatie opzoeken over de betreffende verzekering.  

De vernieuwing van de website stopt niet vandaag. Nu al staan verbetering op stapel, met name. Ook zal er een speciale site voor “Henskens Bedrijfsverzekeringen” komen. Maar ook zal de sociale media de komende tijd nog geplaatst worden.

Ook is de nieuws brief volledig vernieuwd en gekoppeld aan de site. Via deze nieuwsbrief zullen wij u informeren over diversen onderwerpen maar ook over speciale aanbiedingen welke u kunt vinden op de “Aktie pagina”.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws of vul eenvoudig formulieren in die u snel met ons in contact brengt. Vertrouwd is namelijk gebleven ons persoonlijk contact en service. Onze adviseurs staan voor u klaar met advies op maat over de verzekering die het beste bij u past.

 

Uw mening over de nieuwe website

Wij horen graag wat u van de nieuwe site vindt. Hebt u vragen, suggesties (voor bijvoorbeeld verdere verbetering)? Laat het ons weten! Iedere reactie krijgt natuurlijk een antwoord terug.

Voordelen

archief berichten