0416 - 79 52 64

Nautic Amsterdammertjes

nautic Amsterdammertjes

Expositie van 25 Nautic Amsterdammertjes

Speciaal voor watersportliefhebbers heeft ArtBusinessTour Amsterdammertjes ontworpen geheel in stijl. De Amsterdammetjes zijn uniek, kleurrijk, en hebben een boot op de top. Leuk voor bij u thuis of op kantoor. 25 Nautic Amsterdammertjes worden geëxposeerd en twee worden geveild voor het goede doel; het Nautisch Fonds en Setting Sail. De veiling is al van start, doet u mee? http://www.artvinkeveen.nl/veiling.

De ArtBusinessTour is een initiatief van Art Vinkeveen en Atelier Loeviera, waarbij Jachthaven Vinkeveen de thuisbasis is. De essentie van dit innovatieve concept is kunst verbinden met het bedrijfsleven, waarbij exposure en naamsbekendheid voor de kunstenaars voorop staat.

Wilt u iemand op een originele manier verrassen, of iemand een persoonlijk cadeau geven. Speciaal voor bedrijven bied Art Vinkeveen business belevingspakketten. Nieuwsgierig geworden? Kom een kijkje nemen in de entree, waar verscheidene kunstenaars ook live aan het schilderen zijn. Preview van de Nautic Amsterdammertjes op http://www.hiswatewater.nl/nl-NL/787/kunstveiling.html.

Voordelen

archief berichten