0416 - 79 52 64

Klassieke rondvaartboot voor Gorinchem

Dudok_interior Dinsdag 29 juli 2014 zal burgemeester Barske de DUDOK in gebruik gaan nemen. De DUDOK is een klassieke salonboot die op initiatief van Le Bon Apart en de Lingehaven naar Gorinchem is gehaald.

Klassieke salonboot
De DUDOK is vergelijkbaar met de salonboten bij het exclusieve Amstelhotel in Amsterdam en stamt uit 1904. In Gorinchem zal de boot in de Lingehaven bij Le Bon Apart liggen. De exclusiviteit van de boot maakt hem erg geschikt om voor zakelijke doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld om (buitenlandse) gasten Gorinchem en het omliggende rivierenlandschap te laten zien. Maar ook particulieren kunnen de boot huren voor een rondvaart.


DudokVoor en door Gorinchem

De sfeervolle salonboot is met steun en inzet van het Gorcumse en regionale bedrijfsleven volledig in oorspronkelijke staat gerestaureerd. Verschillende gespecialiseerde bedrijven leverden hun expertise om de klassieker uit 1904 in oude glorie te herstellen.

Ingebruikname
Dinsdag 29 juli komt de DUDOK aan in Gorinchem. Daarna zal de eerste burger van Gorinchem de boot officieel in gebruik nemen. Aansluitend is er de mogelijkheid de DUDOK te bezichtigen. Deze activiteiten zullen plaatsvinden tussen 15.30 uur en 17.00 uur op het terras 3e Waterkering. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

bron: www.dedudok.nl

 

Voordelen

archief berichten