0416 - 79 52 64

Europeesche Bootverzekering: Wat zijn de voordelen

  • categorie-boot> hoog verzekerd bedrag WA
  • > vrije keus in te verzekeren vaargebied
  • > nieuwwaarde dekking of vaste waarde dekking
  • > volgboot gratis meeverzekerd
  • > korting bij extra eigen risico
  • > Gratis hulpverlening in Nederland en Europa
  • > Hoge no-claimkorting als u schadevrij vaart (tot wel 40%!)
  • > 10% Nederland korting op uw bootverzekering
  • > Geen eigen risico  bij hulp, WA, telecommunicatiekosten en meer!

Europeesche Verzekeringen biedt meer: een serie handige producten en slimme diensten waarmee zij  helpen om nog meer uit uw vrije tijd te halen. Meer staat voor meer voorpret. Voor meer zekerheid én meer genieten. Of u nu met de auto, de boot, de caravan of met de hele familie op vakantie gaat, of u nu naar het buitenland gaat of binnen de grenzen blijft; wie meer meeneemt, haalt meer uit zijn vrije tijd.

Meer meenemen is heel eenvoudig. Maak een keuze uit de speciale producten- en dienstenaanbod, vul het bestelformulier in en klik op verzenden. Meer hoef je niet te doen. U ontvangt dan van een actiecode per e-mail waarmee u meer voor minder kunt krijgen. Als je deze code invoert op de website van de leverancier, of meeneemt naar de winkel, wordt je korting meteen verrekend.

Voor meer informatie over meer voor op het water, klik hier.

 

Wat zijn uw voordelen van Henskens Yachtverzekeringen

> Snel en simpel verzekeren

Europeesche Verzekeringen verkoopt verzekeringen via bemiddelaars en reisbureau’s. Henskens Yachtverzekeringen komt aan de wensen van diegenen die zelf hun verzekeringen snel en eenvoudig online bij de Europeesche willen regelen tegemoet.

> Telefonische helpdesk

Nadat u een verzekering via Henskens Yachtverzekeringen heeft afgesloten of voor u de verzekering heeft afgesloten kunt u ons voor inhoudelijke vragen of het melden van schade telefonisch bereiken. U kunt ook contact opnemen via ons  online contactformulier of via het formulier terugbel verzoek. In vrijwel alle gevallen reageren wij binnen één werkdag.

> Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijding

U heeft recht op 14 dagen bedenktijd op alle afgesloten verzekeringen. De 14 dagen gaan in vanaf het moment dat u de polis heeft ontvangen. Op basis van de bedenktijd kan de afgesloten verzekering zonder opgave van redenen kosteloos worden beëindigd, dus indeze periode kunt u ook nog gebruik maken van onze gratis premiecheck / voorwaardencheck

> Begeleiding bij uw aanvraag

Wij controleren of de verzekeraar correct uw polis opmaakt. Tevens bewaken wij  de voortgang van uw polisaanvraag; wordt de polis niet tijdig opgemaakt dan wijzen wij de verzekeraar hierop. Ook tijdens de aanvraag procedure kunt u ons bereiken voor nadere informatie en/of vragen

> Gratis premiecheck / voorwaardencheck

Wilt u dat wij alsnog  controleren of u niet teveel betaald voor uw verzekering(en) of dat de de juiste voorwaarden heeft (afgestemd op uw persoonlijke wensen)? Profiteer dan van onze gratis premiecheck en bespaar vele euro’s. Of voorwaardencheck voor de juist of misschien uitgebreidere conditie’s.

> Bereikbaarheid 24/7 via internet

Via internet kunt u ons 7 dagen per week 24 uur per dag bereiken voor diversen onderwerpen via o.a. het menu klantenserservice

> Ook telefonischbereikbaar na kantoortijden

Tijdens het vaarseizoen zeer zeker, maar ook daarna, moet u erop kunnen vertrouwen dat u direkt ondersteuning kunt krijgen als u vragen heeft of een schade wenst te melden.

> Professionele schadehulp

Schade meldt u snel en simpel via ons online meldingsformulier. Onze medewerkers geven vervolgens hulp bij de begeleiding en afwikkeling van uw schade, en is u direkte aanspreekpunt

> Veilig en vertrouwd

Voor het verlenen van financiële diensten als bedoeld in de Wet op het financieel toezicht (Wft) beschikken wij over de vereiste vergunningen en inschrijvingen. Wij zijn aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam en ingeschreven bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

> Onafhankelijk adviseur

Wij zijn 100% onafhankelijk en werken samen met vrijwel alle verzekeraars. Wij berekenen graag hoeveel u kunt besparen, of adviseren u graag welke verzekering het beste bij u past.