0416 - 79 52 64

Europeesche: Links

 

onbezorg te water Onbezorgd het water op
een website waarbij kennis van watersport en veiligheid wordt gedeeld met de rest van de wereld! Zij spelen in op de actualiteit van de watersport en de daarbij behorende vraag naar informatie over veiligheid. Naast nieuwsberichten vindt je hier ook allerlei artikelen gericht op preventie, veiligheid en onderhoud.
Meeer.. Meer voor op het water
Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom zoeken ze continu naar manieren om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Zodat u onbezorgd van uw boot kunt genieten. Speciaal voor u hebben we een aantal bootdiensten geselecteerd, voor een onbezorgd vakantiegevoel. Wilt u gebruik maken van een van deze diensten? Vraag dan uw eigen actiecode aan!
bootpreventie Bootpreventie.nl
Wie meer meeneemt, haalt meer uit zijn vrije tijd. Daarom biedt Bootpreventie u samen met de Europeesche een speciale kortingsactie aan. Met een kortingscode die exclusief aan u wordt verstrekt ontvangt u 20% korting op uw bestelling (exclusief verzendkosten) in de webshop van Bootpreventie.
nautical Nautical International Brokerage
Wie meer meeneemt, haalt meer uit zijn vrije tijd. Daarom biedt Nautical International u samen met  de Europeesche de mogelijkheid uw schip te laten taxeren, inclusief een uitgebreide conditiescan, voor een speciale prijs!
sunwebshop1 Sunwebshop
Iedereen die verzekerd is bij Europeesche Verzekeringen heeft recht op meer.  Op slimme producten om goed voorbereid op pad te gaan. Wie meer meeneemt, haalt meer uit zijn vrije tijd. Daarom biedt Sunwebshop u samen met de Europeesche
IAS

IAS Track & Trace

Met een verzekering bij de Europeesche heeft u altijd winst. Wie meer meeneemt, haalt meer uit zijn vrije tijd. Daarom biedt Innovative Asset Security u samen met de Europeesche