0416 - 79 52 64

Europeesche: Berekening bootpremie

Via deze site kunt u de premie voor uw bootverzekering bij de Europeesche Verzekeringen rechtstreeks berekeken. Besluit u daarna om de bootverzekering van de Europeesche Verzekeringen  afsluiten dan kunt u dat meteen na uw berekening doen.?

 

premie berekenen

 

Execution only

Als u zelf uw premie berekend en  uw keuze daarna zelf bepaald dan doet u dit op basis van zogenoemde Execution only. Execution only is een vorm van dienstverlening waarbij u zelf uw afwegingen maakt en beslissingen neemt.

Execution only is bedoeld voor personen die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die weten welke specifieke financiële producten hen passen. Met deze vorm van dienstverlening komt Henskens Yachtverzekeringen tegemoet aan de wensen van diegenen die zelf direct verantwoordelijk willen zijn voor het afsluiten en het beheer van hun verzekeringen en andere financiële producten waarin Henskens Yachtverzekeringen bemiddelt.

Wilt u echter een advies voor een op maat gemaakte, offerte vul dan het offerteaanvraag. in. Dan ontvangt van ons een offerte dit kan zijn van o.a.  Watersportverzekeraar, Delta Lloyd, Europeesche, Noord Nederland Schepenverzekering, Oranje Verzekeringen, Unigarant, Reaal Schadeverzekering, enz..

De overeenkomst tussen u en hen komt tot stand door bemiddeling van Henskens Yachtverzekeringen. Dit betekent dat Henskens Yachtverzekeringen uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen de verzekeraar en ons zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens.

Mocht u alvorens een verzekering te willen afsluiten alsnog een persoonlijk advies wensen dan is dat mogelijk, dan kunt u hiervoor met ons contact opnemen. Wij zullen vervolgens ons uiterste best doen om de verzekering conform uw wensen tot stand te laten komen.

 

Via deze site kunt maakte andere bezoekers ook de keuze om een berekening te doen voor de volgende verzekeringen

europeesche-verzekeringen-doorlopende reisverzekering Doorlopende Reisverzekering
Op vakantie? De Europeesche maakt uw verblijf nóg prettiger met de Doorlopende Reisverzekering. Daarmee gaat u zo vaak u wilt naar bijvoorbeeld de zon, de sneeuw, een wereldstad of de bergen. Met de Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd. U heeft bovendien altijd een reisverzekering op maat en uw kinderen zijn gratis meeverzekerd. Onverwachts hulp nodig? Dan is de Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar. En bij bagageschade krijgt u zelfs binnen twee dagen geld uitgekeerd. Bereken hier uw premie, of vraag een offerte op maat aan.
doorlopende-reisverzekering-150x137 Doorlopende Annuleringsverzekering
U reist vaak. Soms lang, soms kort. Soms ver weg, soms lekker dichtbij. Maar wat als een geboekte vakantie niet door kan gaan? Of wat als u halverwege naar huis moet? De Doorlopende Annuleringsverzekering vangt het risico op. Het hele jaar door! Wel zo geruststellend. Ook als u last-minute boekt. En met de Garantie-annulering krijgt u zelfs de gehele reissom terug als u de vakantie niet helemaal heeft kunnen afmaken
Lang-op-reisverzekering Lang op Reisverzekering
Andere culturen, andere mensen, andere grenzen. Er zijn redenen genoeg om lang op reis te gaan! Dankzij de Europeesche kunt u zonder zorgen op wereldreis, studiereis, stage of werkvakantie naar het buitenland. Als vrijwilliger, als backpacker, als au pair: hoe u maar wilt. Want met de Lang-op-Reisverzekering blijft u de hele periode goed verzekerd. Met een maximum van maar liefst twee jaar. Hulp nodig tijdens uw reis? Dan is de Europeesche Hulplijn is dag en nacht bereikbaar!
europeeschecaravan Caravanverzekering
Gaat u met uw caravan of vouwwagen op vakantie? Dan is deze WA-verzekerd zolang hij aan uw auto is gekoppeld. Een afzonderlijke caravanverzekering is niet verplicht. Maar wel raadzaam! De Europeesche zorgt ervoor dat uw caravan, stacaravan of vouwwagen ook tijdens het verblijf op de camping verzekerd is. Zodat u zorgeloos op vakantie kunt, in binnen- en buitenland. En heeft u een tweedehands caravan, dan krijgt u zelfs extra premiekorting!
Recreatiehuis Recreatiehuisverzekering
Even helemaal weg uit het dagelijkse leven. Daar is een tweede huis ideaal voor. Of het nu een chalet in de bergen is, een zomerhuis aan zee of een bungalow op de boerencamping. U wilt één ding: zorgeloos genieten van uw recreatiehuis. Dat is precies waar onze Recreatiehuisverzekering voor is bedoeld.
europeesche camperverzekering Camperverzekering
Een camperverzekering die u naar wens kunt samenstellen. Ook voor fabrieksgebouwde en zelfgebouwde campers. Met de Camperverzekering van de Europeesche kan het.U wilt veilig én voordelig rondtrekken in uw camper door Europa? De Camperverzekering van de Europeesche biedt u deskundige hulpverlening in binnen- en buitenland. Ook bij ruitschade! Als u uw camper tweedehands heeft gekocht, is deze bovendien de eerste drie jaar tegen aankoopwaarde verzekerd.
oldtimerverzekering Oldtimer autoverzekering
De Oldtimerverzekering van de Europeesche laat u zoveel mogelijk genieten van uw klassieke auto. De premie van deze verzekering is namelijk afhankelijk van het aantal jaarkilometers, maar óók van de periode. Wel zo eerlijk als u alleen ‘s zomers in uw auto rijdt. De beste en goedkoopste klassiekerverzekering voor uw auto stelt u samen bij de Europeesche. Met de Oldtimerverzekering kunt u namelijk zelf bepalen welke risico’s u wilt afdekken. En bent u lid van een club die is aangesloten bij de FEHAC? Dan is voor u de Oldtimerverzekering nóg goedkoper dankzij de premiekorting van 10 procent.
Sporttimer Sporttimerverzekering
Vele mensen dromen ervan in een sportwagen of cabrio te rijden. U doet het. Niet elke dag, maar op bijzondere momenten haalt u uw sportauto uit de stalling. Een prachtig exemplaar waar u heel zuinig op bent. Denk daarom aan de speciale Sporttimerverzekering van de Europeesche
Klassieke_Motor Oldtimer motorverzekering
Heeft u een oldtimer of een andere klassieke motor? Dan wilt u daar natuurlijk onbezorgd van kunnen genieten. Bijvoorbeeld door de beste motorverzekering voor uw oldtimer te kiezen: de FEHAC-goedgekeurde Oldtimermotorverzekering van de Europeesche. De Europeesche laat u in een handomdraai voor elke klassieke motor de goedkoopste oldtimerverzekering samenstellen. Uw premie is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal jaarkilometers, maar ook van de periode. Wel zo eerlijk als u alleen ‘s zomers rijdt. En bent u lid van een club die is aangesloten bij de FEHAC? Dan is voor u de Oldtimerverzekering nóg goedkoper dankzij de premiekorting van 10 procent.
motorverzekering Motorverzekering
Zelfverzekerd motorrijden in Nederland en Europa. De Europeesche maakt het u gemakkelijk, met een duidelijke motorverzekering tegen verrassend lage kosten. En als u alleen in de ‘pekelvrije’ maanden rijdt, profiteert u zelfs van nóg meer voordeel. Wie in de winter niet rijdt, mag namelijk het hele jaar minder betalen. Het winterstoptarief en het zomertijdtarief van de Europeesche maken het mogelijk!
fietsverzekering Fietsverzekering
Uw fiets brengt u dagelijks naar uw werk. Bovendien brengt hij uw kinderen naar school en laat hij u in de weekenden al het moois van Nederland zien. Makkelijk, sportief en goed voor het milieu. Met de speciale Fietsverzekering ervaart u nog meer voordelen. U beschermt uw fiets tegen de risico’s van diefstal en schade. Ook als hij al een tijdje meegaat!
Hobbysport Hobby & Sportartikelenverzekering
Sporten is spannend en ontspannend tegelijk. Zeker als u een buitensport beoefent, zoals paardrijden, golfsurfen, duiken of snowboarden. Geniet u in uw vrije tijd actief van uw sport of hobby? Denk dan aan onze speciale Hobby- & Sportartikelenverzekering. Dan is de kostbare uitrusting van uw hele gezin overal ter wereld verzekerd tegen schade, diefstal en verlies. Ook voor uw kampeeruitrusting!
europeesche-golfverzekering Golfverzekering
Golfen is spannend en ontspannend tegelijk. Dat merkt u al zodra u plaatsneemt op de tee. Dan wilt u maar één ding: de bal met een prachtige swing in de volgende hole krijgen. Bent u vaak op de golfbaan te vinden? Denk dan aan onze speciale Golfverzekering. Dan is uw kostbare uitrusting overal ter wereld verzekerd!

 

Lees meer over dienstverlening van Henskens Yachtverzekeringen in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.