0416 - 79 52 64

Einde jongensdroom bij brunel

brunelTijdens een besloten bijeenkomst in IJmuiden heeft de teamleiding de selectie bekend gemaakt.

Pieter-Jan Postma is door Bouwe Bekking niet geselecteerd voor Team Brunel, en daarmee is een einde gekomen aan een jongensdroom van Pieter Jan Postma. De afgelopen maanden zat de Finnzeiler in een selectie-procedure voor Team Brunel waarvoor hij zelfs zijn olympische campagne onderbrak.

Pieter-Jan Postma, afgelopen zaterdag nog tweede tijdens de Delta Lloyd Regatta in Medemblik, reageerde teleurgesteld. “Dat komt hard aan. Ik heb veel respect voor Bouwe en het team en veel respect voor moeilijke beslissingen. Want dat is wat een goede schipper behoort te doen. Ik vind het jammer dat deze beslissing voor mij zo uitpakt. Balen, maar ik ben dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van deze campagne. Ik blijf het team supporten.”

Timo Hagoort zit voorlopig op de reservebank. Hij is zeker van een plek in de walcrew en nog in de race voor de felbegeerde laatste vaste plek in het zeilteam. Hij is teleurgesteld dat hij niet is geselecteerd, maar wel blij dat hij deel mag uitmaken van de walbemanning. “Daarbij krijg ik nog een paar maanden extra tijd om mijzelf te bewijzen. Ik heb de hoop op een vaste plek aan boord nog niet opgegeven.”

 

Voordelen

archief berichten