0416 - 79 52 64

Een visbootverzekering

VisbootverzekeringVeel hengelsportliefhebbers gaan niet uitsluitend van de kant vissen maar gaan ook hiervoor het water op met een boot welke hiervoor speciaal geschikt en uitgerust is.

Gaat u met boot op zee vissen stelt worden andere eisen aan de boot gesteld als wanneer men op rustiger binnen wateren gaat vissen. Daarbij zal ook weer de uitrusting verschillen. Zo zal de een speciale stoelen aan boord hebben, of hengelhouders, of een fishfinder (visvinder ) ofwel andere speciale apparatuur. Ook zal het motorvermogen niet altijd gelijk zijn, zeker als men met de boot op zee gaat vissen. Zelfs kunnen er extra motoren, al dan niet elektra motoren, aanwezig zijn voor koers te behouden of als reserve.

Waarom via ons een Visbootverzekering?

Aan ons zelf stellen wij hoge eisen, maar ook aan de maatschappijen waar wij mee samenwerken. U als zowel wij moeten kunnen rekenen op een goede bootverzekering met een ruime dekking, een juiste premie, kennis van de watersport binnen de organisatie, een goed administratieve verwerking en een goede schadeafhandeling.

VisbootverzekeringPeriodiek maken wij een selectie van verzekeringsmaatschappijen welke goed aansluiten bij de wensen van onze klanten. Wie dat zijn bepalen wij zelf, wij zijn dus volledig vrij in ons advies over o.a. bootverzekeringen.

Uw visboot verzekeren

Bent u van plan een visboot te kopen, of u heeft al een visboot vraag snel via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan, tot 01-12-2015 max. korting.

Persoonlijke gegevens

Voorletter(s)*

Voorvoegsel

Postcode

Telefoonnr.*

Achternaam*

Huisnummer

Woonplaats

E-mailadres*

Gegevens vaartuig

Bouwjaar

Lengte vaartuig

Merk type motor(s)

Soort motor(s)

Motorvermogen PK

Dagwaarde boot €

Dagwaarde trailer €

Merk

Type

Aantal motors

Soort brandstof

Motorvermogen kW

Verzekering gegevens

Gewenst
verzekeringsgebied

Verzekeringsgebied
anders nl.

Gewenste dekking

Ligplaats

Gewenst eigen risico €

Verzekeringsverleden

Eerder een boot verzekerd?

Thans verzekerd bij

Schadevrije verzekeringsjaren

Anders verzekerd bij

Eventueel aanvullende informatie/vragen opmerkingen

Velden met * zijn verplicht.

Voordelen

archief berichten