0416 - 79 52 64

Een Rijncruise naar Boot Düsseldorf

rijncruiseMet een Rijncruise naar Boot Düsseldorf en onderweg je vaarkennis bijspijkeren.

Dit aanbod ligt er weer namens de Stichting voor Actieve Watersporters (SAW) in samenwerking met Motorboot, na de succesvolle tocht van afgelopen jaar naar de grootste ‘droge’ watersportbeurs van Europa.

Het 4-sterren passagiersschip ‘MS Rigoletto’ vertrek op vrijdag 22 januari om 07.00 uur vanaf de Waalkade te Nijmegen. Inschepen kan op donderdag 21 januari. Zondag 24 januari is de terugtocht. Het cruiseschip arriveert daar aan het eind van de middag in Nijmegen.

De MS Rigoletto heeft een gezellige bar en salon, waar ‘s avonds hapjes worden geserveerd. Op zaterdag ligt het schip in Düsseldorf en is er gelegenheid om de boot- show en de stad te bezoeken. De heen- en terugreis staan in het teken van educatie en gezelligheid, met presentaties en een workshop maar ook met live-muziek. Aan alle activiteiten aan boord kan men gratis deelnemen.

Workshops

Tijdens de vaartocht zal er aandacht zijn voor het vaar- en communicatie- gedrag van zowel de beroepsmatige als de recreatieve scheepvaart, bekeken vanuit de stuurhut van de MS “Rigoletto”. Tijdens de workshops en presentaties komen onder meer de volgende thema’s aan de orde:
– Hoe gedraag ik mij op een drukke rivier, met veel beroepsvaart?;
– Waar kan ik veilig varen en waar moet ik wegblijven?;
– Wat betekenen de betonning, de verlichting en de geluidsseinen?;
– Hoe moet ik reageren in geval van calamiteiten, zoals motorstoring of brand aan boord?;
– Klaar voor iedere redding: Reanimatie-AED-EHBO.

Inschrijven

De kosten voor deelname aan de vaartocht naar Boot Düsseldorf bedragen € 95,- per persoon per nacht. Abonnees van Motorboot krijgen € 5,- korting. Het deelnamebedrag is inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch en diner, koffie en thee op de gebruikelijke tijden en ’s avonds bittergarnituur. Niet inbegrepen zijn een eventuele reis- en annuleringsverzekering, drankjes aan de bar en het toegangsbewijs voor boot Düsseldorf. In totaal zijn er op de MS Rigoletto vijftig luxe tweepersoons hutten beschikbaar. Bij grote belangstelling wordt overwogen nog een tweede reis te maken.

De kostprijs bedraagt slechts € 90.00 per persoon per nacht, inclusief volledige verzorging aan boord: overnachtingen, ontbijt, lunch en diner, koffie en thee op de gebruikelijke tijden en ’s-avonds bittergarnituur.

Inschrijven voor de reis kan per brief of per e-mail ( info@vaarschoolsaw.nl) en vindt plaatst in volgorde van binnenkomst bij het secretariaat. Voor meer informatie kan men contact bellen met 024-3581836 of 06 225 25 998 of kijk op www.vaarschoolsaw.nl

bron: Motorboot.nl

Voordelen

archief berichten