0416 - 79 52 64

Direkt berekenen

premie_berekenen_vervolg_1Via deze site kunt u de premie voor uw bootverzekering bij enkele maatschappijen rechtstreeks berekenen. Besluit u daarna om de bootverzekering  afsluiten dan kunt u dat meteen na uw berekening doen.?

Naast de berekening voor een bootverzekering heeft u hier ook de mogelijkheid om eventueel een berekening te doen van andere verzekeringen.

 

Execution only

Als u zelf uw premie berekend en  uw keuze daarna zelf bepaald dan doet u dit op basis van zogenoemde Execution only. Execution only is een vorm van dienstverlening waarbij u zelf uw afwegingen maakt en beslissingen neemt.

Execution only is bedoeld voor personen die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die weten welke specifieke financiële producten hen passen. Met deze vorm van dienstverlening komt Henskens Yachtverzekeringen tegemoet aan de wensen van diegenen die zelf direct verantwoordelijk willen zijn voor het afsluiten en het beheer van hun verzekeringen en andere financiële producten waarin Henskens Yachtverzekeringen bemiddelt.

Wilt u echter een advies voor een op maat gemaakte offerte voor uw bootverzekering vul dan het offerteaanvraag in. Dan ontvangt van ons een offerte dit kan zijn van o.a.  Watersportverzekeraar, Delta Lloyd, Europeesche, Noord Nederland Schepenverzekering, Oranje Verzekeringen, Unigarant, Reaal Schadeverzekering, enz… Ook voor de overige verzekeringen verzoeken wij u met ons contact op te nemen als u een advies op maat wenst.

De overeenkomst tussen u en hen komt tot stand door bemiddeling van Henskens Yachtverzekeringen. Dit betekent dat Henskens Yachtverzekeringen uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen de verzekeraar en ons zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens.

Mocht u alvorens een verzekering te willen afsluiten alsnog een persoonlijk advies wensen dan is dat mogelijk, dan kunt u hiervoor met ons contact opnemen. Wij zullen vervolgens ons uiterste best doen om de verzekering conform uw wensen tot stand te laten komen.

 

U kunt u keuze maken uit de navolgende maatschappijen:

bereken nu
Bereken nu uw bootverzekering bij onderstaande 
maatschappijen
logo delta lloyd watersportverzekeraar.nl logo europeesche
logo_noordnederland logo_unigarant watersportverzekeraar.be
DN_002_logo_WSVR.de_gif son2

 

 

bereken nu
Bereken hier uw andere verzekeringen
Print logo delta lloyd logo europeesche
logo Klaverblad verzekeringen logo reaal logo unigarant

 

Voordelen

archief berichten