0416 - 79 52 64

DinghyGo, de opblaasbare zeilboot

in_dinghygo1De DinghyGo story begint in 2007 tijdens een wereldreis. In een hotelkamer in Bangkok wordt een TV verslag gedaan van een spectaculair Thundercat Racing event in Nieuw Zeeland. Eenmaal thuis worden enthousiast de eerste Thundercats uit Zuid Afrika geïmporteerd en in de Benelux geïntroduceerd.

Presentatie van de vernieuwde “Drie boten in een” tijdens de Dusseldorf Boat Show

Met de presentatie van DinghyGo 2, de opblaasbare zeilboot, in de Dusseldorf Boat Show, zal de Duitse klanten zijn de eerste in Europa, die ziet de vernieuwde compacte 3-in-een-boot. DinghyGo 2 bevat een aantal innovaties gebaseerd op eisen van de klant, evenals een onderhoudsvrije polyester roer en zwaard.

Sinds de introductie vorig jaar, krijgt  DinghyGo meer en meer belangstelling van zeilliefhebbers uit heel Europa.

Het is niet alleen mogelijk gemakkelijk zeilen of te roeien, is het ook mogelijk om een met een buitenboordmotor te  varen. Het maakt niet uit of je met de auto op vakantie gaat, naar een accommodatie in de buurt van water gaat genieten, of wanneer u in een hoog appartementsgebouw woont, er is altijd ruimte voor uw DinghyGo. Verpakt in slechts twee draagtassen gaat DinghyGo gemakkelijk in uw kofferbak, in uw caravan, camper of aan boord van uw jacht. Wanneer je aankomt op je bestemming, je moet je DinghyGo alleen maar uitpakken, blazen en de mast te plaatsen om hem mee op het water te nemen!

DinghyGo is geschikt voor een gezin van vier personen, met zijn 2,75 m lengte. Kinderen en single-handed zeiler kan ook kiezen voor de kleinere DinghyGo van slechts 2.20m. Of het nu een beginner of ervaren zeiler, DinghyGo voelt als een echte zeilboot, is leuk en gemakkelijk te controleren. Het zeil is makkelijk om alleen te gebruiken. Je kunt gewoon varen aan de wind met behulp van de unieke zwaard. De hoge drijfvermogen biedt ongeëvenaarde stabiliteit, comfort en veiligheid. En ook het risico van schade aan andere boten of mensen is laag.

De veelzijdigheid en compacte manier van opbergen DinghyGo, maakt hem tot de beste opblaasbare rubberboot, de lichtste bijboot en tegelijkertijd de meest veelzijdige familie boot.

Voor meer informatie, ga naar www.dinghygo.com. Zowel DinghyGo 2 en DinghyGo S-modellen worden getoond op “Boot Dusseldorf”

DinghyGo wordt geproduceerd en gedistribueerd door het Nederlandse bedrijf Aquacrafts .Aquacrafts biedt waterliefhebbers en vakantiegangers onvergetelijke zeilervaring overal.

 

Aquacrafts

Oeverloper 23
8532BG LEMMER
+31 (0) 610 509 473
info@dinghygo.com
www.dinghygo.com

Het standnummer is Hal 17, stand C77

Voordelen

archief berichten