0416 - 79 52 64

De botenbouwer Awards 2015

METS winnaarsPaolo Vitelli, oprichter en president van Azimut Benetti heeft de Lifetime Achievement Award in ontvangst genomen bij Boat Builder Awards for Business Achievement tijdens de METS in Amsterdam.

Vitelli’s naam staat volgens de jury synoniem voor de top van de Italiaanse pleziervaartbouw. Naast de Lifetime Achievement Award waren er nog vijf categoriewinnaars: 

RETAIL MARKETING INITIATIVE

Genomineerden binnen deze categorie hebben laten zien een uitstekend voorbeeld van creatieve retail marketing initiatieven geïntroduceerd in 2014-2015. Dit kan van alles zijn van creatieve ideeën voor de bevordering van nieuwe boot verkopen in print of online, uitstekende bootshow tentoonstellingen, succesvolle partnerschappen of lokale promoties dealer niveau waar de botenbouwer een belangrijke inbreng heeft gehad.

Winnaar:

  • Dominator – Ilumen Virtual Reality

BOTENBOUWER INTERNATIONAL DISTRIBUTEUR / DEALER ONTWIKKELING

Genomineerden binnen deze categorie moeten tonen aanzienlijke uitbreiding van hun boot building binnen de export meer dan 2014/2015 door de benoeming van nieuwe distributeurs en dealers resulteert in een verhoogde export.

Winnaar:

  • Brunswick Marina in EMEA – Quicksliver dealernetwerk expansie buiten Europa

BOTENBOUWER & EQUIPMENT MANUFACTURER COLLABORATIVE SOLUTION

Genomineerden binnen deze categorie tonen voorbeelden van een geval waarin een leverancier en een botenbouwer samen hebben gewerkt vanuit een conceptueel stadium te verbeteren en aspect van de boten prestaties of diensten aan boord.

Winnaar:

  • Jeanneau en Harken Inc. – Assisted Sail Trim

INNOVATIEVE ON-BOARD DESIGN OPLOSSING

Genomineerden binnen deze categorie hebben laten zien innovatieve on-board design features, die de eigenaars genot van hun boten te verbeteren.

Winnaar:

  • Galeon Yachts – Galeon 500 Fly

INNOVATIE IN EEN PRODUCTIEPROCES

Genomineerden in deze categorie zijn erkend als vernieuwers binnen boot bouwproductie en efficiëntie zijn verbeterd, kosten te besparen en een betere kwaliteit.

Winnaar:

  • Monte Carlo Yachts – Modulaire Bouw

Bron: Metstrade

Voordelen

archief berichten