0416 - 79 52 64

C-Yacht ontwikkeld nieuwe schepen

C-Yacht_Concept_FVTijdens de BOOT Dusseldorf zijn op de stand van C-Yacht (stand # A19 in hal 16) de eerste schetsontwerpen gepresenteerd (C-Yacht concept) door Dykstra Naval Architects. Zij zijn de ‘Illustratie’ dienen om gesprekken met klanten en klanten via nieuw ontwikkelde schepen leiden.Gedurende de tentoonstelling, en direct daarna Belanghebbenden worden gevraagd naar hun voorkeuren, verlangens en het gebruik van hun “ideale schip”. C-Yacht zal de resultaten van dit onderzoek te maken in de ontwikkeling.

“Een aspect is buiten kijf ….”, zegt Jan Muller, eigenaar van de werf Zaadnoordijk Yachtbuilders waar de C-Yacht schepen zijn gebouwd voor decennia: “C-Yacht staat voor kwalitatief hoogwaardige schepen, het beste door professionals en het gebruik van hoogwaardige materialen worden gebouwd in Nederland. Overigens maken we geen concessies. ”

De keuze voor Dykstra Naval Architects was ook duidelijk. De Dykstra team onder andere verantwoordelijk erg snel en beroemde schepen van de J-klasse en Bestevaer schepen. Ook de clipper ‘Stad Amsterdam’ werd ontworpen op de tekentafel van Dykstra.

Meer informatie en schetsen van Dykstra Naval Architects zien tijdens de BOOT Düsseldorf op het niveau van C-Yacht: Stand A19, Hal 16

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Lennart Noorlander van C-Yacht.

C-Yacht schepen zullen worden gebouwd op de eigen werf Zaadnoordijk Yacht Builders in Heerenveen, Nederland. Zaadnoordijk Yachtbuilders bestaat al bijna 70 jaar. De scheepswerf is onder andere bekend als een fabrikant van haar eigen schepen Compromis Centaur en Varuna.

De verkoop van de haven en de oprichting van C-Yacht gelegen in de Flevo Marina in Lelystad, Nederland.

Meer informatie is hier te vinden: http://www.c-yacht.com/de/ en hier http://www.zaadnoordijk.nl

Dykstra Naval Architects is onder andere ontwerper van de beroemde schepen van de J-klasse, de Bestevaer schepen en de clipper Stad Amsterdam. Meer informatie is hier te vinden: http://www.gdnp.nl

 

Zaadnoordijk Yacht Builders BV C-Yacht

IJsselmeerdijk 2
8221 RC Lelystad, Nederland

Telefoon: 31320 264 660 Fax: 31320 263 351
 http://www.c-yacht.com  
sales@c-yacht.com

 

Het standnummer is Hal 16, stand A19

 

Bron C-Yachts.com en Boot Dusseldorf

Voordelen

archief berichten