0416 - 79 52 64

Wat doen wij voor u

Als u kiest voor een assurantieadviseur let dan net als bij het uitzoeken van een maatschappij dat hij ter zake deskundig is. Een adviseur dient op de hoogte van de fiscale en juridische wetgeving te zijn. Bovendien dient hij de ontwikkeling in de markt te volgen. Tegenwoordig zijn de financiële producten complex en bieden ze tal van mogelijkheden. Een professioneel advies, afgestemd op uw situatie en wensen, is daarom onmisbaar. Daarbij dient deze tussenpersoon ook thuis te zijn in de watersportmarkt. Het verzekeren van een boot is specialisten werken.

Henskens Yachtverzekeringen is een van de weinige gespecialiseerde assurantiekantoren voor watersportverzekeringen. Wij stellen onze kennis graag aan u ter beschikking .

.

Wat kunnen wij daarom voor u betekenen?

Als adviseur nemen wij voor u veel uit handen:

Wij verstrekken u een offerte op basis van de door u aangeleverde informatie. Voordat er een offerte uitgebracht wordt, bekijken wij enkele maatschappijen. Daarna maken wij een keuze uit deze maatschappijen welke het beste past bij uw wensen en brengen hiervoor een offerte uit.

Mocht u twijfelen tussen enkele aanbiedingen welke u hebt zijn wij bereid deze voor u geheel te analyseren.

Indien u voor de vaststelling van de verzekerde waarde een taxatie wenst kunnen wij u in contact brengen met een expert.

Ook verzorgen wij een aanvraag traject voor u  met de verzekeraar.

Na ontvangst van de polis controleren wij of deze is opgemaakt conform de aanvraag en de gedane offerte.

 

Wat doen wij hierna:

Indien u een nieuwe boot koopt zullen wij wederom dezelfde procedure toepassen als hierboven is omschreven.

Bij premie en/of voorwaardenaanpassing zullen wij controleren of dit toegestaan is en of het te adviseren is om te kiezen voor een andere verzekeraar.

Indien de verzekering verlengd wordt of de premie bij u opnieuw in rekening wordt gebracht zullen wij controleren of dit door de verzekeraar juist gedaan wordt.

Mocht u onverhoopt schade krijgen zullen wij u terzijde staan met de melding aan de maatschappij. Voor eventueel verhaal van de schade op een tegenpartij zullen wij u ook assisteren. Echter is het aan te bevelen om er voor te zorgen dat u een rechtsbijstandverzekering heeft. Ook met de melding bij deze verzekeraar zullen wij u behulpzaam zijn.

Indien u een verzekeringsverklaring of internationaal verzekeringsbewijs wenst kunnen wij dit door u regelen.

Regelmatig zullen wij u informeren over verzekeringszaken of andere informatie die voor u als watersporter van belang zijn, of nuttig zijn om te weten.

Al met al nemen wij u veel werk uit handen, zodat u volledig kunt genieten van uw boot.

Kunt u zelf niet de juiste keuze maken, of ziet u door de bomen het bos niet meer? Uit de diverse oplossingen die u gevonden heeft of men u heeft aangeboden. Dan willen wij u graag adviseren. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Maar als het nodig is staan wij bij u aan de boot of op de steiger, zowel bij de (offerte)aanvraag als na het sluiten van de verzekering.

Wilt u gebruik maken van onze diensten vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen

archief berichten