0416 - 79 52 64

Speedbootverzekeringen vergelijken

33 Aquariva Super -2De aanschaf van een speedboot of het hebben van en speedboot is een beleving. Een beleving waar u zorgeloos van wil genieten. U wilt geen zorgen wanneer u schade vaart of de speedboot gestolen wordt.

Hiervoor dient u wel de juiste keuze te maken voor een goede bootverzekering. Een bootverzekering welke aansluit op uw wensen. De voorwaarden van de bootverzekering moeten goed zijn. Daarbij moet de bootverzekering ook een goede prijs hebben.

Maar zeker van belang is dat de verzekeraar gespecialiseerd is in de watersport, dus alle kennis in huis heeft voor een goede bootverzekering. Aan ons zelf stellen wij hoge eisen maar aan de bootverzekeraar, waar wij mee samenwerken, stellen wij ook hoge eisen.

Laat ons helpen bij uw keuze

Henskens Yachtverzekeringen is een onafhankelijk assurantiekantoor. Wij zijn gespecialiseerd assurantiekantoor voor de watersport. Daarbij delen onze adviseurs samen met u de passie voor de watersport.

Maak gebruik van onze expertise. Aan de hand van een aantal vragen maken wij voor u een vergelijking tussen bootverzekeraars

Welke speedbootverzekering is geschikt?

U bent benieuwd welke speedbootverzekering voor u geschikt is neem dan direct contact met een van onze adviseurs op. Of vul onderstaand vragen formulier in. Zonder enige verplichten brengen wij voor u een offerte uit op basis van onze vergelijking.

Hebben wij u overtuigd

Wanneer wij u overtuigd hebben en u heeft gekozen voor onze speedbootverzekering kunt u blijven reken op onze expertise en ondersteuning zoals bij schade en/of wijziging.

Persoonlijke gegevens

Voorletter(s)*

Voorvoegsel

Postcode

Telefoonnr.*

Achternaam*

Huisnummer

Woonplaats

E-mailadres*

Gegevens vaartuig

Merk

Lengte vaartuig

Merk type motor(s)

Soort motor(s)

Motorvermogen PK

Dagwaarde boot €

Dagwaarde trailer €

Type

Bouwjaar

Aantal motors

Soort brandstof

Motorvermogen kW

Verzekering gegevens

Gewenst
verzekeringsgebied

Verzekeringsgebied
anders nl.

Gewenste dekking

Ligplaats

Gewenst eigen risico €

Verzekeringsverleden

Eerder een boot verzekerd?

Thans verzekerd bij

Schadevrije verzekeringsjaren

Anders verzekerd bij

Eventueel aanvullende informatie/vragen opmerkingen

Velden met * zijn verplicht.

Voordelen

archief berichten