0416 - 79 52 64

Sloepverzekeringen vergelijken

sloepverzekering o.a. voor maril-625-bAls u een sloep heeft, of plannen heeft om een sloep aan te schaffen, dan wilt u in de zomer vooral genieten aan boord van uw sloep. Hiervoor hebt u wel een juiste bootverzekering nodig.

Maar wat is de juist sloepverzekering?

Hiervoor dient u een vergelijking te maken tussen de verschillende bootverzekeraars. Bij uw vergelijking moet u onder zelf bepalen welke voorwaarden goed zijn, de prijs goed is en of hij een sluit bij uw wensen. Dit kunt u natuurlijk zelf doen maar u kunt ook gebruik maken van onze expertise.

Laat ons u helpen bij uw keuze

Als onafhankelijk assurantiekantoor zijn wij gespecialiseerd in het verzekeren van boten. Daarbij delen onze adviseurs samen met u de passie voor de watersport.

Alle kennis hebben wij dus in huis. Daarbij hebben wij ook ervaring met de verzekeraars. Aan ons zelf stellen wij hoge eisen maar aan de bootverzekeraar, waar wij mee samenwerken, stellen wij ook hoge eisen.

Maak gebruik van onze expertise. Aan de hand van een aantal vragen maken wij voor u een vergelijking tussen bootverzekeraars.

Hoe bepalen wij de bootverzekering

Aan de hand van de vragen maken wij een vergelijking tussen aanbieders voor een sloepverzekering. Hierbij kijken wij naar de voorwaarden, hoe is hun kennis voor de watersport, hoe is schadeafwikkeling en of de prijs prestatie verhouding goed.

Wat na het afsluiten van de bootverzekering

Wanneer wij u overtuigd hebben en u heeft via ons uw sloepverzekering kunt u blijven rekenen op onze expertise en hulp zoals bij schade en/of wijziging. Bij wijziging doen wij weer een vergelijking maken wat voor u de beste bootverzekeraar is

Maak gebruik van ons aanbod

U bent benieuwd welke sloepbootverzekering voor u geschikt is neem dan direct contact (0416 – 79 52 64) met een van onze adviseurs op. Of vul onderstaand vragen formulier in. Zonder enige verplichten brengen wij voor u een offerte uit op basis van onze vergelijking.

Persoonlijke gegevens

Voorletter(s)*

Voorvoegsel

Postcode

Telefoonnr.*

Achternaam*

Huisnummer

Woonplaats

E-mailadres*

Gegevens vaartuig

Merk

Lengte vaartuig

Merk type motor(s)

Soort motor(s)

Motorvermogen PK

Dagwaarde boot €

Dagwaarde trailer €

Type

Bouwjaar

Heeft u een vaartuigvolgsysteem

Soort brandstof

Motorvermogen kW

Verzekering gegevens

Gewenst
verzekeringsgebied

Verzekeringsgebied
anders nl.

Gewenste dekking

Ligplaats

Gewenst eigen risico €

Verzekeringsverleden

Eerder een boot verzekerd?

Thans verzekerd bij

Schadevrije verzekeringsjaren

Anders verzekerd bij

Eventueel aanvullende informatie/vragen opmerkingen

Velden met * zijn verplicht.

Voordelen

archief berichten