0416 - 79 52 64

Bootverzekering Noord Nederland Schepenverzekering

De keuze van Noord Nederland Schepenverzekering is gebaseerd op een breed specialisme in de scheepvaart. Als verzekeraar is men actief in zowel de pleziervaart als beroepsvaart maar ook voor het wonen op het water heeft men de kennis in huis.

Voor de pleziervaart verzekert men onder andere motorjachten, zeiljachten en sloepen. Voor o.a. snelvarende vaartuigen is geen directe  acceptatie mogelijk, dit wordt per situatie bekeken. En indien men deze accepteert zijn de tarieven afwijkend van de tarieven die wij op onze site vermelden van Noord Nederland.

Voelt u zich thuis op het water? Dan voelt u zich thuis bij Noord Nederland Schepenverzekering.

 

Het aanbod voor de pleziervaart

Noord Nederland Schepenverzekering verzekert alle scheepstypen in de binnenvaart, zoals: motorvrachtschepen, tankers, passagiersschepen, chartervaartuigen en sleep- en duwboten.

Onder de naam “Noord Nederland Maritiem Expertise” heeft men een eigen expertise bureau voor werkzaamheden die samenhangen met het onderzoek van binnenvaartschepen en pleziervaartuigen.

 

 

 

 

 

Noord Nederland schepenverzekering was een in Friesland gevestigde onderlinge verzekeraar van nationale en internationale binnenvaartschepen, pleziervaartuigen en woonschepen. Zij werd opgericht in 1946 door een kleine groep binnenvaartschippers met als doelstelling zonder winstoogmerk elkanders risico’s in de binnenvaart op onderlinge basis te dragen.

In eerste instantie werden alleen binnenvaartschepen verzekerd en de eigenaren waren lid c.q. deelgenoot van Noord Nederland.

Later werd de onderafdeling pleziervaart in het leven geroepen en konden eveneens pleziervaartuigen, woonschepen en vaartuigen, welke niet aan de beroepsvaart deelnamen, worden verzekerd. De eigenaren van deze vaartuigen waren geen lid, maar verzekeringsnemers van Noord Nederland.

Noord Nederland schepenverzekering is uitgegroeid tot een verzekeringsbedrijf met beroepsvaartuigen en pleziervaartuigen.

In 2012 hebben de leden van Noord Nederland unaniem hun goedkeuring gegeven aan een overname van de Vereniging door TVM verzekeringen uit Hoogeveen.

Als zelfstandig label van TVM worden de werkzaamheden vanuit Heerenveen voortgezet onder de naam “Noord Nederland schepenverzekering”.

Noord Nederland

Pleziervaart

Bereken pleziervaart premie

Wonen op het water

Beroepsvaart

Downloads Noord Nederland