0416 - 79 52 64

Delta Lloyd watersportpolis

Delta LLoyd berekenen-557x250

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze keuze van Delta Lloyd is o.a. gebaseerd op een team van watersport specialisten welke Delta Lloyd ter beschikking heeft binnen haar organisatie zowel binnendienst als buitendienst. Maar ook op basis van de voorwaarden, een goede schadeafwikkeling, en een juiste prijs prestatie verhouding.

Naast een standaardbootverzekering heeft men ook speciale tarieven/voorwaarden voor exclusieve boten. Dit zijn de producten “Xclusief Luxejachten” en Xclusief Superjachten”.

Delta Lloyd heeft door de sponsoring van onze nationale zeilkernploeg, of de Volvo Oceaan Race en diverse watersport evenementen, natuurlijk een uitstekkende naam opgebouwd, echter met nadruk willen wij u erop wijzen dat ze niet uitsluitend zeilboten verzekeren. Maar ook beschikken over een prima motorbootverzekering – speedbootverzekering – sloepverzekering – visbootverzekering – rib- /rubberbootverzekering

Heeft u een boot welke gebruikt wordt voor zakelijke doeleinden, of voor verhuur, is Delta Lloyd een prima gesprekspartner voor het verzekeren van de risico die daaraan verbonden zijn.

Als uw  boot een ligplaats buiten Nederland heeft ook dan heeft Delta Lloyd voor u de mogelijkheid deze te verzekeren.

 

Een bootverzekeraar met veel mogelijkheden

Hebt u een boot zoals een zeilboot, motorjacht of sloep en bent u op zoek naar een goede bootverzekering? Dan is de Delta Lloyd Watersportverzekering een goede keuze! Bekijk de voordelen van de bootverzekering en bereken uw premie.

 

Belangrijke informatie

In de onderstaande documenten kunt u alle belangrijke informatie over de Delta Lloyd Watersportverzekering nalezen.

 

 

 

 

Delta Lloyd is 1807 opgericht als levensverzekeraar onder de naam” de Hollandsche Sociëteit van Levensverzekeringen” en is daarmee de oudste levensverzekeraar op het vaste land van Europa en de eerste levensverzekeraar op wetenschappelijke basis. Onder de naam Delta gaat de Hollandsche Sociëteit samenwerken met Amstelveen. Door een fusie in 1969 met Nedlloyd ontstaat het bedrijf Delta Lloyd. Het Britsche Commercial Uniun neemt in 1967 Delta Lloyd over.

Momenteel is Delta Lloyd – net als Ohra, ABN AMRO verzekeringen en Erasmus – een onderdeel van de beursgenoteerde Delta Lloyd Groep d00r de beursgang in 1969. Delta Lloyd groep is op dit moment actief in ondermeer Nederland, België en Duitsland. In Nederland biedt men een uitgebreid pakket aan verzekeringen voor zowel de particulier als de zakelijke markt. De Delta Lloyd bank biedt daarnaast nog hypotheken, speerrekeningen , en bankspaarrekeningen.

 

Particulier- / bedrijfsverzekeringen van Delta Lloyd

Ook kunt u op deze onze site, naast de bootverzekering, berekeningen doen van het uitgebreide particuliere pakket van Delta Lloyd zoals;  autoverzekering – inboedelverzekering – motorverzekering – opstalverzekering – caravanverzekering – aansprakelijkheidsverzekering – enz.  Maar ook voor bedrijven biedt Delta Lloyd een goede oplossing voor ene uitgebreid scala van verzekeirngsmogelijkheden.

Indien gewenst kunt u natuurlijk ook via ons hierover een uitgebreide offerte aanvragen.