0416 - 79 52 64

Delta Lloyd: premieberekening

Via deze site kunt u de premie voor uw bootverzekering bij de Delta Lloyd rechtstreeks berekeken. Besluit u daarna om de bootverzekering van Delta Lloyd af te sluiten dan kunt u dat meteen na uw berekening doen.?

 

premie berekenen

 

Execution only

Als u zelf uw premie berekend en  uw keuze daarna zelf bepaald dan doet u dit op basis van zogenoemde Execution only. Execution only is een vorm van dienstverlening waarbij u zelf uw afwegingen maakt en beslissingen neemt.

Execution only is bedoeld voor personen die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die weten welke specifieke financiële producten hen passen. Met deze vorm van dienstverlening komt Henskens Yachtverzekeringen tegemoet aan de wensen van diegenen die zelf direct verantwoordelijk willen zijn voor het afsluiten en het beheer van hun verzekeringen en andere financiële producten waarin Henskens Yachtverzekeringen bemiddelt.

Wilt u echter een advies voor een op maat gemaakte, offerte vul dan het offerteaanvraag. in. Dan ontvangt van ons een offerte dit kan zijn van o.a.  Watersportverzekeraar, Delta Lloyd, Europeesche, Noord Nederland Schepenverzekering, Oranje Verzekeringen, Unigarant, Reaal Schadeverzekering, enz..

De overeenkomst tussen u en hen komt tot stand door bemiddeling van Henskens Yachtverzekeringen. Dit betekent dat Henskens Yachtverzekeringen uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen de verzekeraar en ons zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens.

Mocht u alvorens een verzekering te willen afsluiten alsnog een persoonlijk advies wensen dan is dat mogelijk, dan kunt u hiervoor met ons contact opnemen. Wij zullen vervolgens ons uiterste best doen om de verzekering conform uw wensen tot stand te laten komen.