0416 - 79 52 64

Bootverzekering berekenen, of bootverzekering offerte aanvragen, daarna bootverzekering aanvragen en afsluiten.

Geen schip, geen schipper of geen vaargebied is gelijk, het maakt veel uit of een boot op de Middellandse Zee vaart, of een sportboot op de Maas of een sloep op de Vecht. Elke situatie vraagt maatwerk. Door een juiste opgave van uw wensen kunnen wij de meest passende verzekering verzorgen tegen een gunstige premie.

Onze adviseurs hebben een gedegen kennis van de watersportmarkt en als geen ander kennen wij de risico’s die aan uw hobby zijn verbonden, want ook uw hobby is ook de hobby van onze adviseurs.

Als bootbezitter heeft u o.a. u hoeft geen bootverzekering te vergelijken, wij vergelijken voor u diverse bootverzekeraars. U ontvangt van ons een bootverzekering met een concurrerende premie en met goede voorwaarden afgestemd op uw wensen.

U ontvangt van ons een offerte bootverzekering, welke volgens ons de beste bootverzekering is. Het kan echter ook zijn dat deze premie bootverzekering niet de voordeligste bootverzekering is maar wel de beste bootverzekering  voor u.

Pleziervaartuigenvaartuigenverzekering vergelijken dient dus zorgvuldig te gebeuren waarbij alleen een berekening bootverzekering niet voldoende is.

Als wij bootverzekeringen vergelijken kan het dus ook zijn dat in uw situatie de goedkoopste bootverzekering tocht de beste keuze is voor uw boot.

Het is dus een combinatie van factoren welke bepalen wat voor u een goede bootverzekering is dat kan zijn de goedkoopste bootverzekering, of de bootverzekering voorwaarden zijn voor u bepalend, zoals bijvoorbeeld het vaargebied, of u heeft een voorkeur voor een bootverzekeraar welke watersportverzekeringen afsluit.

Na het bootverzekering vergelijk kunt u, eventueel op basis van onze offerte bootverzekering, een keuze bootverzekering maken en kunt u bij ons de bootverzekering afsluiten, dit kan o.a. een bootverzekering van Delta Lloyd zijn, of de bootverzekering Watersportverzekeraar, of een bootverzekering Unigarant, of een bootverzekering Europeesche, of een bootverzekering Achmea Avero, of een bootverzekering Noord Nederland Schepenverzekering, of een boorverzekering Oranje verzekeringen enz..

U kunt bij ons geen bootverzekering aanvragen of afsluiten  als dit een bootverzekering ANWB is, of bootverzekering Centraal Beheer, bootverzekering Interpolis, bootverzekering FBTO, bootverzekering Unive, bootverzekering DOV-verzekering, bootverzekering EFM, bootverzekering SON Scheepverzekeringen, bootverzekering Kuiperverzekeringen, bootverzekering Datacombinatie, bootverzekering DMW, bootverzekering Internetverzekeren, bootverzekering Verzekervoordelig, bootverzekering Verzekeruzelf, bootverzekering Meeus, bootverzekering Diks, Bootverzekering Vaarpolis, bootverzekering Bootpolis, bootverzekering Verzekeringen Online, bootverzekering Recreatiepolis, enz. Dit is niet mogelijk omdat zij direct-writers zijn, dus niet werken met verzekeringsagenten / assurantietussenpersonen, of zelf tussenpersoon zijn voor scheepsverzekeringen.

Wij hopen dat  onze informatie over bootverzekering, zoals onze premie vergelijking bootverzekeringen en onze premie voorbeelden  er aan bijdraagt dat u de juiste keuze maakt voor uw beste bootverzekering.

Ook willen wij u erop wijzen dat in Nederland geen bootverzekering verplicht is, buiten Nederland kan een bootverzekering wel verplicht zijn. Echter kunnen ook watersportverenigingen of jachthaven u verplichten om een bootverzekering af te sluiten als u van u haven gebruik wenst te maken, Maar ook bij deelname aan wedstrijden kan men verplichten om een verzekeringsbewijs te tonen.. Voor deze situaties verstrekken wij u een verzekeringsbewijs voor uw boot. Dit kan zijn een internationaal verzekeringsbewijs, of ons Nationaal verzekeringscertificaat. U hoeft dus dan niet uw verzekeringspolis te tonen, daar de door ons verstrekte certificaten voldoende zijn.

Wij willen u adviseren om minimaal w.a. bootverzekering (wettelijke aansprakelijkheid bootverzekering) te sluiten. Maat wilt u ook uw boot verzekeringen dat heeft u de keuze uit een casco bootverzekering, basis casco bootverzekering, uitgebreide casco bootverzekering, all risk bootverzekering, brand bootverzekering, diefstal bootverzekering, brand en diefstal bootverzekering enz.

Naast de bootverzekering adviseren wij u ook over aanvullende verzekeringen, zoals bijvoorbeeld een ongevallen opvarende verzekering of een bootrechtsbijstandverzekering

Als u een boot gaat bouwen of  u gaat uw boot verbouwen of opknappen / refit ook dan zijn wij uw bootverzekering adviseur voor het verzekeren van de risico’s die u dan loopt.

Verblijft u permanent op het water, in uw woonboot, woonark, schark, watervilla of varenschip, ook hiervoor hebben wij een passende oplossing en zijn graag uw adviseur.

Via deze site kunt u ook een  premieberekening bootverzekering doen, omdat wij u graag willen adviseren op basis van uw wensen adviseren wij u om een offerte bootverzekering aan te vragen.

Als u de keuze maakt voor gebruik te maken van de bootpremie berekening op deze site, of andere sites, dan beperkt u de verzekerings keuze. Bij een eventuele mogelijkheid tot berekening van een premie beperkt u zich dan vaak tot de keuze van een bootverzekeraar.  Er is dan (vaak) geen advies conform uw wensen, en kan het ontstaan dat u geen juiste verzekering ontvangt.

Als u overtuigd bent van onze bootverzekering offerte kunt u de verzekering aanvragen, en na ontvangst van de polis heeft u nog een bedenktijd om de bootpolis definitief te accepteren.

Wij willen u graag overtuigen met goede voorwaarden bootverzekering , service, duidelijkheid en prijs. Vraag dus geheel vrijblijvend uw offerte aan en laat ons u overtuigen.

Heeft u nog vragen na het lezen van onze offerte dan mag u ons altijd bellen. Als het nodig is staan wij bij u aan de boot of op de steiger, zowel bij de (offerte)aanvraag als na het sluiten van de verzekering. Wij vinden het heel normaal dat wij persoonlijk contact met u hebben en u persoonlijk kunnen informeren.

Voordelen

archief berichten