0416 - 79 52 64

Beneteau: vernieuwde Flyer 6 range

Flyer-rangeBoot Düsseldorf is een, ook voor Nederlanders, steeds belangrijker watersportbeurs en ook dit jaar worden de Beneteau outboard modellen  getoond waarvan 3 nieuwe modellen in de Flyer serie .

 

De Beneteau outboard range bestaat uit 14 modellen in 3 type’s boten. De ideale boot voor u zit er volgens Beneteau altijd bij!

De serie bestaat uit:

Beneteau Antares:

Weekendcruiser van 5,8 tot 8,8 meter, geschikt voor langere tochten waarbij overnachten aan boord mogelijk is. Genieten van een lang seizoen en een grote actieradius

Beneteau Antares 580, Beneteau Antares 680, Beneteau Antares 780, Beneteau Antares 880

Beneteau Barracuda:

De Beneteau Barracuda modellen zijn ontworpen als compromisloze buitensportboten voor watersporters die willen genieten van het buitenleven.

Bij alle modellen staan veel buitenruimte, een hoog vrijboord en de mogelijkheid om binnen te schuilen met ruimte om te overnachten, een aparte sanitaire ruimte en een geweldig uitzicht centraal

Een bijzondere 4×4 van de zee! Veel ruimte aan dek, walkaround cabin, een hoog vrijboord gecombineerd met heerlijk vaargenot.

Beneteau Barracuda 7, Beneteau Barracuda 9

Beneteau Flyer:

Ontworpen als serieuze consoleboot voor het ruige werk maar door zijn enorme gebruiksgemak en slimme indeling ook makkelijk en spontaan te pakken voor die prachtige zomeravond!

Voor seizoen 2014 is een volledig vernieuwde Flyer consoleboot range aangekondigd, de Beneteau Flyer 6!

 

De Beneteau Flyer 6 Spacedeck biedt een beschutte kuip en veel vrije ruimte/ zitplaats aan dek.

 

De Beneteau Flyer 6 is gebaseerd op een volledig nieuw ontwikkelde romp waarbij gebruik is gemaakt  van de kennis die is opgedaan bij de ontwikkeling van de MC5 superjachtlijn van Beneteau.

 

Een belangrijk detail is de doorontwikkeling van het Airstep systeem waardoor meer snelheid, een lager brandstofverbruik en veilig en voorspelbaar vaargedrag gegarandeerd zijn.

Beneteau Flyer 6 SpaceSUNDECK-SIDE_fond-blanc_jpg_800-300x168deck

De betaalbare consoleboot met maximale vrije ruimte aan boord. Het voordek is bruikbaar als zitruimte maar kan door middel van een ingenieus systeem binnen een handomdraai omgetoverd worden tot zonnedek.

De Beneteau Flyer 6 Spacedeck is voor het eerst getoond worden op Salon de Nautique Paris die gehouden is van 7 tot 15 december in Parijs. De Beneteau Flyer 6 Spacedeck zal leverbaar zijn vanaf begin 2014.

 

Beneteau Flyer 6 SunBeneteau-Flyer-6-Spacedeck6deck

De consoleboot die onder het zonnedek een ruimte heeft waarin u probleemloos alle waterski spullen opbergt of zelfs riant kan overnachten. Verkrijgbaar 550 Sundeck, 650 Sundeck, 750 Sundeck en 850 Sundeck

de Beneteau Flyer 6 Sundeck is voor het eerst getoond worden op Salon de Nautique Paris. De Beneteau Flyer 6 Sundeck zal leverbaar zijn vanaf begin 2014.

 

 

EXPORT-SPORT-DECK-side_ss-fond_png_800-300x168

Beneteau Flyer 6 Sportdeck

Een consoleboot/speedboot met klasse, onder het voordek een riant verblijf en van buiten een sportief uiterlijk.

De Beneteau Flyer 6 Sportdeck was voor het eerst getoond worden op Salon de Nautique Paris. De Beneteau Flyer 6 Sportdeck zal leverbaar zijn vanaf begin 2014.

 

 

 

 

BRON: BENETEAU

Voordelen

archief berichten