0416 - 79 52 64

Onkosten- en evenementenverzekering

 

De onkosten- en evenementenverzekering biedt dekking voor de financiële risico’s bij het organiseren van een evenement. Denk aan een zeilevenement, watersportevenement, personeelsfeest, jubileumfeest of bruiloftfeest op bijvoorbeeld een partyschip.

Er kan altijd iets misgaan hoegoed u de organistatie ook voor elkaar hebt. Een artiest wordt ziek, een bezoeker stelt u aansprakelijk voor geleden schade of door plotseling noodweer moet het hele evenement worden afgelast

 

Doelgroep

Bedrijven of evenementenbureaus.

 

Dekking

De standaarddekking is een kostendekking die dekking biedt voor gemaakte en nog te maken kosten als een evenement door een gedekte gebeurtenis moet worden afgelast, uitgesteld, onderbroken of vroegtijdig beëindigd. Uitbreiding van de kostendekking mogelijk met dekking overlijden en/of ernstige ziekte voor nader op te geven personen.

Naast deze standaarddekking kan de dekking worden uitgebreid met de volgende rubrieken:

˃ Aansprakelijkheid,

˃ Materiaal

˃ Ongevallen

˃ Weersomstandigheden

 

Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in onze onkosten en evenementenverzekering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. U kunt ons bereiken natuurlijk ook persoonlijk benaderen,0416 – 79 52 64.