0416 - 79 52 64

Milieuschadeverzekering

 

De milieuschadeverzekering biedt dekking voor saneringskosten van grond en water op de eigen locatie en werklocaties evenals de omliggende locaties daarvan.

De premie wordt vastgesteld aan de hand van concrete, duidelijk aanwijsbare criteria. Zoals de aard van de bedrijfsactiviteiten, de hoeveelheid gevaarlijke stoffen en de wijze van opslag. Hoe minder risico, hoe lager de premie.

Er zijn al veel verzekeraars die de milieuschadedekking geschrapt hebben uit brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen. Ook uit lopende polissen. Dat betekent dat uw bedrijven misschien momenteel niet verzekerd is voor de financiële gevolgen van milieuschade , met alle risico’s van dien. Deze verzekering vormt daardoor een essentieel onderdeel van een schadeverzekeringspakket.

Maar ook hier geld dat een goede verzekering is onmisbaar, maar aandacht besteden aan preventie is net zo belangrijk, komt ook ten goede aan uw premie.

 

Dekking

Kosten van sanering door een emissie op eigen locatie of werklocaties. Ook de gevolgen daarvan op omliggende locaties zijn gedekt. Inkomende schade (vanuit omliggende locaties op de eigen locatie) is gedekt tot een limiet.

Rechtsbijstand (verweerbijstand) in geval van een aansprakelijkheidsstelling.

Gedekte gevaren: alle van buitenkomende onheilen

 

Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in onze milieuschadeverzekering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. U kunt ons bereiken natuurlijk ook persoonlijk benaderen,0416 – 79 52 64.