0416 - 79 52 64

Gebouwenverzekering

Een brandverzekering is in Nederland een verzamelnaam voor diverse verzekeringen van woningen en andere gebouwen en de roerende zaken die zich o.a. hierin bevinden.

Met de gebouwenverzekering zijn uw bedrijfsgebouwen verzekerd tegen herbouwwaarde. Boven het verzekerd bedrag worden ook bereddingskosten gedekt. Dat zijn alle kosten die gemaakt moeten worden om de schade te beperken.

U staat er wellicht niet direct bij stil, maar in geval van schade zijn er vele bijkomende kosten, die alles bij elkaar aardig kunnen oplopen. Daarom adviseren wij een verzekering die ook deze kosten dekt. Daarbij kunt u denken opruimingskosten, kosten voor de noodvoorziening e.d.

Met uitgebreide gebouwen verzekering is de continuïteit van het bedrijf, dat in de watersportbranche actief is, gewaarborgd.  Maar daarbij is ook aandacht  aan brand- en inbraakpreventie is net zo belangrijk, het is nog steeds zo dat schade beter voorkomen kan worden.

Deze polissen worden precies afgestemd op het bedrijf.

 

DOELGROEP

Bedrijven in de watersport.

 

DEKKING

De uitgebreide brandverzekering dekt niet alleen niet alleen brand, maar ook bijvoorbeeld storm, diefstal, waterschade en blikseminslag.

 

PERSOONLIJK ADVIES?

Bent u geïnteresseerd in onze gebouwenverzekering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. U kunt ons bereiken natuurlijk ook persoonlijk benaderen, 0416 – 79 52 64.