0416 - 79 52 64

Aansprakelijkheidsverzekering

 

Watersportbedrijven die reparatie- en onderhoudswerkzaamheden verrichten aan pleziervaartuigen bieden wij een speciale aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook voor de detailhandel en verkoopkantoor/adviesburo’s,  productiebedrijven en installatiebedrijven hebben wij een passende oplossing.  De zogenaamde opzichtdekking valt binnen de dekking van de Aansprakelijkheidsverzekering voor watersportbedrijven.

 

Doelgroep

Scheepsschilderbedrijven, scheepstimmerbedrijven, scheepsinterieurbedrijven, installatiebedrijven, scheepsonderhoudbedrijven, scheepsmotorenhandel en installatie, zeilmakerijen, tuigerijen, stoffeerders, detailhandel en jachtmakelaars., kortom alle watersport gerelateerde bedrijven

 

Dekking

˃ De gebruikelijke rubrieken; Bedrijfsaansprakelijkheid, Productaansprakelijkheid, Werkgeversaansprakelijkheid, Milieuaansprakelijkheid (plotseling optredend).

˃ Opzichtdekking vanaf 125.000 euro per vaartuig; andere bedragen op aanvraag! Voor brand beperkt tot 500.000 euro voor alle vaartuigen tezamen. Het hebben van een eigen locatie is hierbij een vereiste.

˃ Transportdekking binnen een straal van 25 km gerekend vanaf de (hoofd)locatie van verzekerde.

˃ Vaarrisico, dus dekking voor het varen met een vaartuig van een klant, maar ook het vaarrisico voor het varen met een vaartuig dat voor bedrijfsdoeleinden wordt gebruikt. Daarnaast is er ook dekking voor een pleziervaartuig dat voor privé-doeleinden wordt gebruikt.

˃ Jachtmakelaars gevestigd op een haventerrein kunnen een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

˃ Hijs- en takelwerkzaamheden zijn optioneel mee te verzekeren.

˃ Optioneel is de dekking uit te breiden voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan andere objecten.

 

Advies

Bent u geïnteresseerd in onze aansprakelijkheidsverzekering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. U kunt ons bereiken natuurlijk ook persoonlijk benaderen, 0416 – 79 52 64.